Marcel, 42 jaar, gelukkig getrouwd en vader van 2 kinderen

Als sportmasseur en verzorger van  Start2Finish werkt Marcel nauw samen met Run2Day AlmerePaul van der Hijden Fysio- en manueel therapie en Basic – Fit Almere waarbij deze waardevolle samenwerking zorgt voor hoge kwaliteit in de verzorging van zowel sporters als niet sporters.

Marcel is een ervaren sportmasseur. Tijdens zijn behandelingen staan persoonlijke en professionele aandacht centraal. Het is zijn drijfveer om samen met jou je doelen te helpen halen.

“Als Gediplomeerd sportmasseur heb ik verschillende opleidingen gevolgd te noemen opleiding sportmasseur bij het NGS, Fysiologie & Anatomie, Personal trainer, Herstel trainer, Functional trainer.”

“Ik houd van doelgericht handelen met constante focus op plezier en professionaliteit. Het is fascinerend wat sportmassages voor je kan betekenen, zowel fysiek als mentaal. Door middel van een intake en slim behandelplan kan ik jouw helpen weer Maximaal fit te krijgen.”

Ervaring:
7 jaar ervaring als Sportmasseur, 6 jaar eigenaar sportfysiopraktijk / 6 jaar Verzorger van Almeers Triathlon Circuit (ATC) en Start2Finish / 2 jaar verzorger voetbalvereniging NVC Naarden

Specialisme:
Sportmassages / Herstel Training / Loopscholing / Tapen en bandages aanleggen / Begeleiding in voeding

Wie is Ronald, 55 jaar, communicatie trainer & coach retailteams, vader van 2 dochters en opa van een kleinzoon. 10 jaar een vaste relatie.

Ronald is nu al 10 jaar een lange afstandsloper. Denk hierbij aan afstanden als halve- en hele marathons. In 2006 liep hij zijn eerste halve marathon in Eindhoven en zijn eerste hele marathon liep hij een jaar later in Berlijn. Vele wedstrijden volgden. Met als hoogtepunten: de Kustmarathon in Zeeland, de marathon van Berlijn, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam en Budapest.

Als je weet dat zijn overtuiging tot zijn 43ste was: “hardlopen is niets voor mij” en dan toch deze prestaties heeft geleverd, dan weet hij dat eenieder kan hardlopen op zijn/haar eigen tempo.

De belangrijkste factor is plezier in het hardlopen te krijgen, hebben en houden. Dit is voor iedereen anders en als ervaringsdeskundige kan hij er over meepraten. Ervaring als in een groep trainen, goede professionele begeleiding, achtergrond informatie en uitdagingen aangaan als een leuke wedstrijd, zijn factoren die bepalend zijn voor plezier.

Al doende ervaarde Ronald dat hij meer wilde gaan doen met deze passie. Hij heeft zijn passie vorm- gegeven door in 2010 de running instructor opleiding van EFAA te volgen bij Aart Stigter in Amerongen. Ook de vervolgopleiding als running instructor niveua 2 heeft hij daar in het voorjaar van 2016 met succes afgerond.

Als trainer is hij actief sinds 2010 en begonnen om met Aart Stigter twee Start2Run cursussen te geven. Daarna heeft hij als zelfstandig trainer eigen groepen begeleid vanuit Runnersworld Amersfoort. Sinds 2014 is hij verbonden aan de Stichting Tegenkracht, een stichting die mensen begeleidt na een heftige gebeurtenis in hun leven. Hij begeleidt hierbij mensen die genezen verklaard zijn van kanker met hardlopen.

Kortom, zoek jij een bevlogen begeleider voor je hardloop doelstellingen, dan ben je bij Ronald op het juiste adres.

Glenn, 22 jaar, student Pabo aan het Windesheim Flevoland, hiervoor een afgeronde mbo-opleiding; Sport & Bewegingsleider/ Operationeel Sportmanager, tevens een triatleet.

Al van jongs af aan, ben ik druk bezig met het beoefenen van sporten. Uiteindelijk ben ik blijven steken bij een mooie prachtige sport; Triathlon. Een zware sport die ik al ruim 5 jaar uitvoer op het hoogste niveau van Nederland en Internationaal. Op 16-jarige leeftijd ben ik binnen gestroomd bij het Regionaal Trainingscentrum Almere en daar 3,5 jaar geprobeerd het beste uit mijn sport te halen naast de studie. Hierna ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en aan de slag gegaan met een privé coach en hier weer mooie stappen kunnen zetten.

Tijdens mijn drukke sportleven ben ik ook druk bezig geweest met een sport- en bewegingsopleiding. Hier heb ik veel lesgeven en twee minors weten af te ronden. Inmiddels mag ik mij gediplomeerd sportmasseur, loop- & conditiecoach noemen.

Met mijn enthousiasme motiveert ik jou graag om jouw doelen te behalen. Het gaat tijdens dit proces vooral plezier, ondanks de zware trainingen. Ga jij de uitdaging aan? Ik ga ervoor, jij ook?

Marcel Beekman

Marcel Beekman

Gediplomeerd sportmasseur

Ronald

Ronald

hardloop coach

Passie en plezier in hardlopen!

Glenn

Glenn

hardloop coach

Loop je Fit in jouw tempo!

Pin It on Pinterest

Share This